8. tammikuuta 2021

Vuodet vierii

Niin ne vuodet vierii ja blogin perustamisesta on kulunut jo monta vuotta. Postauksia sen sijaan ei ole tullut liukuhihnalta..

Alun perin blogin tarkoitus oli tuoda esille meidän puutavarapuolta, maatilamatkailua sekä arjen muita puuhia.  Blogia perustaessa olin vielä lasten kanssa kotona ja aikaa tuntui olevan vähän tällaiseen ylimääräiseen puuhasteluun.

Nykyään arki menee pitkälti päivätöissä, lasten harrastuksissa ja muuten pieniä puuhasteluja tehdessä. 

Puutavarapuoli on jäänyt meillä Antin kanssa vähemmälle. Tarvittaessa kyllä tehdään listoja ja myydään varastosta mitä löytyy. Muuten puutavarapuoli on siirtynyt hiljaiseloon meidän osalta. Tästä syystä poistin myös viralliset puutavarapuolen sivut täältä blogista. Aikaa menee paljon muuhun eikä puutavarapuoleen aikaa tunnu löytyvän. Mutta jos jotain olet vailla niin ota rohkeasti yhteyttä!

Maatilamatkailu pyörii omalla painollaan eteenpäin. Matkalijoita otamme edelleen mielellämme vastaan vaikka emme juuri mainosta palvelujamme. Kuitenkin on ollut ilahduttavaa, että meille ollaan löydetty vuodesta toiseen. On uusia kasvoja mutta myös vanhoja tuttuja. 

Toivommekin, että edelleen matkailijat meille löytäisivät vaikka viimeisin vuosi onkin ollut harvinaisen poikkeuksellinen.


Me täältä Katilan pihapiiristä toivotamme kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta ja toivomme, että voimme teitä palvella majoituksessa tai puutavaroissa!

1 kommentti:

  1. Kovasti tsemppiä. Tuo korona kyllä vaikutti kaikkeen, etenkin voin kuvitella että matkailupuolelle. Meidän tuttu nyt aloitti oman maatilansa, hän kuljetuspalvelua sinne etsii. Kiva nähdä kuinka homma lähtee rullaamaan. https://www.tammelankoneasema.fi/kuljetuspalvelut

    VastaaPoista